יום רביעי, 27 באפריל 2011

סוף עונת התפוזים

דקה לפני שהם נעלמים מחיינו והופכים לתפוזי קירור מצומקים ומשעממים - כמה רעיונות לניצול הפרי הבריא, הכל כך כתום וההכי ישראלי שיש.

סתם ענף מהעץ, תלוי על מסמר לקישוט המרפסת או הגינה.

לתוך כד זכוכית גדול מכניסים כוס זכוכית צרה מלאה במים ובה שמים את הפרחים. את השטח הריק שנותר בין שתי הדפנות ממלאים בתפוזונים סיניים או בלימונים ננסיים.


עיצוב שולחן מזנון עם ערמת צלחות שמופרדות זו מזו בעזרת מפיות בד בגוונים כתומים

פלחי תפוז או לימון בתוך צנצנת מלאה בוודקה - מקסים לקישוט המטבח. נראה נפלא גם אחרי שנה - האלכוהול שומר על הפרי בצורתו ובצבעו המקורי.

לקישוט שולחן ארוחת הבוקר - סידור פרחים קטנטן בתוך חצי אשכולית



המון תודה לכל המגיבות לפוסט הקודם,

סוף שבוע נפלא לכולכן!

באהבה

טלילה















5 תגובות:

אוריתוש אמר/ה...

רעיונות נפלאים, תודה

ורד והדס אמר/ה...

ריחות פרי הדר יוצאים מהפוסט. טלילה, הרעיונות נהדרים. כתום ושמח (-:

חתולי8 אמר/ה...

גרמת לי לאהוב כתום..... פוסט נהדר!
אני כ"כ אוהבת את הרעיונות המופלאים שלך! אין עליך!
חיבוק!
ליאור

rinat אמר/ה...

תמונות מדהימות!נותן חשק לתפוז♥
שבת שלום
סתיו love

sis אמר/ה...

כמה יופי בפוסט אחד,הכל בטוב טעם!!